Regjistrohuni për njoftime dhe oferta,
Alfa Courier Services

Rreth Nesh

Alfa Courier synon të jetë kompania lider në sektorin e shërbimit postar duke u kthyer në pikë referimi për bizneset, individët dhe industrinë ku operon.

Misioni ynë është krijimi i një impakti pozitiv në jetën e çdo individi dhe biznesi që preket nga puna jonë dhe qënia pikë kyçe në zhvillimin e bizneve me të cilat bashkëpunojmë.

Kontakt i Shpejtë

Nëse keni ndonjë pyetje ose keni nevojë për ndihmë, mos ngurroni të kontaktoni me ekipin tonë.

Tiranë, Shqipëri

© ACS Alfa Courier Services, 2021 – All Rights Reserved

Created by ESK Digital Marketing