Alfa Courier Services

Shërbimet Postare të ofruara

Çmime transparente

Çdo njësi e vlerë është transparente për ju në faqen tonë web.

Gjurmim i pakos

Gjurmoni dërgesën tuaj në kohë reale dhe shikoni kohëzgjatjen e procesit.

Magazinim

Produktet tuaja mbahen në kushte optimale në magazinën tonë moderne.
Alfa Courier Services

Misioni, Vizioni

Alfa Courier synon të jetë kompania lider në sektorin e shërbimit postar duke u kthyer në pikë referimi për bizneset, individët dhe industrinë ku operon.

Misioni ynë është krijimi i një impakti pozitiv në jetën e çdo individi dhe biznesi që preket nga puna jonë dhe qënia pikë kyçe në zhvillimin e bizneve me të cilat bashkëpunojmë.

Shërbimi postar, mesazhierët , korrierët kanë qënë pjesë e rëndësishme e komunikacionit që në lashtësi dhe roli i tyre vazhdon të rritet çdo ditë e më shumë në botën e teknologjisë dhe e-Commerce. Në një botë që dita ditës po shndërrohet në “remote”(nga shtëpia) ne do të jemi zgjatimi i ndjenjave, dëshirave dhe produkteve që do të shkojnë drejt klientëve apo dashurve tuaj. Alfa Courier Services do të hedhi bazat për themelimin e një të ardhmeje më të mirë ku çdokush do marri atë që do “Gjithmonë në kohë!”.

Zgjedhja më e mirë!

Kontaktoni me agjentët tanë për një informacion të saktë dhe të shpejtë.

Për ne çdo dorëzim është një mision , që finalizohet gjithmonë me sukses.

1
Pakot të dorëzuara
1
Klientë
1
Blerje Online të Dorëzuara
theme_image_05
Alfa Courier Services

SHËRBIMET POSTARE

Dëshmi

Ne jemi shumë krenarë për të gjithë ju!

Insight and Trends

Recent Articles

Follow our latest news and thoughts which focuses exclusively on insight, industry trends, top news headlines.